User Rating: 5 / 5

Ocijenite proizvod/uslugu:
5 od 5 - 6 glasa
Hvala na ocjeni.

Zel-Cos d.o.o. je osnovan početkom 1991. godine. Kvalitetom usluga proizašlom iz snažne orijentacije na zahtjeve korisnika koji nam povjerenje ukazuju već dva desetljeća, neprestanim ulaganjem u ljudske potencijale i održavanjem partnerskih odnosa s najznačajnijim principalima postali smo prepoznatljiv brand na hrvatskom tržištu informacijskih tehnologija.

Zapošljavamo trideset IT stručnjaka uključenih u različite programe cjeloživotnog obrazovanja kako bi kontinuirano stjecali nova znanja i vještine potrebne za održavanje najviše razine kvalitete usluga koje pružamo našim korisnicima. Radi osiguranja redundantnosti za svako područje usluga koje pružamo razvijamo tim stručnjaka povezan srodnim znanjima i vještinama.

Poslovna politika tvrtke obvezuje nas da kao vodeći sistem integrator na tržištu isporučujemo najpovoljnija IT rješenja i proizvode na tržištu koji će našim korisnicima omogućiti transformaciju troškova IT-a u investiciju za unaprjeđenje produktivnosti i stvaranje dodane vrijednosti u poslovanju.

Za sva isporučena IT rješenja i proizvode osiguravamo post prodajnu podršku na najvišoj razini čime značajno produljujemo životni vijek istih osiguravajući njihovu dodatnu isplativost i pospješujući povrat inicijalne investicije.

Posjetite web stranicu ...