User Rating: 5 / 5

Ocijenite proizvod/uslugu:
5 od 5 - 1 glasa
Hvala na ocjeni.

Teodora. Naše ime znači dar Božji i zahvaljujemo na tom daru, a Vas pozivamo da s nama podijelite mnoštvo dijelova toga dara koji svakodnevno stvaramo i puštamo da svojim življenjem donese radost u vrijeme i događaje što teku kroz naše živote.

Počeli smo kao tvrtka koja se bavi uređenjem poslovnih prostora dekorativnim biljem i u manjoj mjeri uređenjem vanjskih prostora dendrološkim biljem. 

Nudimo kompletnu uslugu od ideje, izrade i postavljanja dekoracija, izrade svih vrsta prigodnih aranžmana i uređenja izloga. Kako se kroz određeno vrijeme ukazala potreba proširujemo djelatnost i u svoju ponudu uključujemo uređenje unutarnjih i vanjskih prostora prigodom Božićnih blagdana. Osim prigodnih, izrađujemo i druge vrste aranžmana ovisno o prostoru i želji. Također, u ponudu smo uključili sve vrste aranžmana od svježeg cvijeća (eventi, godišnjice, rođendani i sl.)

Nakon niza godina djelovanja 2008. godine proširujemo djelatnost i na maloprodaju. U našoj cvjećarnici u City Centru One West možete izabrati više vrsta rezanog cvijeća ili netom složene bukete, dekorativne lončanice uobličene u male aranžmane, razne vrste keramičkih posuda, različite aranžmane od svilenog i suhog cvijeća, kao i ukrasiti poklon za posebnu osobu ili odabrati cvijeće za dekoraciju vašeg posebnog dana – dana vjenčanja.

Sve to i još mnogo drugih ideja koje Vi imate (a mi smo uvijek spremi da ostvarimo) doprinosi da svoje znanje dogradimo i oplemenimo novim spoznajama i da svaki novi izazov bude riješen na obostrano zadovoljstvo.

Posjetite web stranicu ...